Qui som

Som un estudi especialitzat en disseny d'espais tant en l'àmbit de les exposicions temporals o la museografia com en l'escenografia. Compartim els projectes amb grups de professionals del disseny gràfic, la il·luminació, el vídeo, la creació de continguts i la gestió i producció.

La nostra forma de treballar ens permet adaptar-nos a projectes molt diversos, i participar en més o menys mesura, segons les necessitats de cada encàrrec.

Ens agrada sumar idees i esforços tant del client com dels col·laboradors per evolucionar els projectes, considerem el treball amb equip un factor essencial per enriquir el resultat.

Anna Alcubierre

 

Estudia disseny a EINA, es llicencia en escenografia a l’Institut del Teatre de Barcelona, realitza un curs de postgrau de direcció d’art a l’Ecole Nationale Supérieure des Arts Décoratifs de París, un màster oficial interuniversitari en gestió cultural a la UOC, i és doctora en educació per la UdG. Forma part del personal docent investigador a EINA, Centre Universitari de Disseny i Art adscrit a la UAB on imparteix classes al grau de disseny i a diversos programes de màster.  Coordina el postgrau d’Exposicions: curadoria, disseny i espais. Acumula més de 20 anys d’experiència en l’àmbit museogràfic i escenogràfic.

Equip

 

· Jordi Portell
· Laura Salvador

Col·laboradors:
· Lali Almonacid
· Ortega i Palau
· Avanti Studio
· MC Advertising
· Todojunto

On treballem: Basílica de la Sagrada Família _ Centre de Cultura Contemporània de Barcelona _ Centro Dramático Nacional _ EINA Centre Universitari d’Art i Disseny _ Factoria Escénica Teatral _ Filmoteca de Catalunya _ Fundació La Pedrera _ Fundació Teatre Lliure _ Gran Teatre del Liceu _ Institució de les Lletres Catalanes _ Museo Nacional de Escultura de Valladolid _ Museu d’Art Jaume Morera _ Museu Episcopal de Vic _ Museu Marítim de Barcelona _ Museu Nacional d’Art de Catalunya _ Museu Picasso de Barcelona _ Obra Social “la Caixa” _ Palau Robert de Barcelona _ Sala Beckett _ Teatro Español _ Teatre Nacional de Catalunya_Museu d’Història de Barcelona_Museu del Disseny_Monestir de Pedralbes_Biblioteca Nacional de España_Teatre Romea_Museu de la Vida Rural_Cristobal Balenciaga Museoa_Museo Arqueológico Nacional_San Telmo Museoa_etc.

Mèrits: Premis FAD 2020-Projecte Selecionat en la categroria d’Intervencions efímeres amb l’exposició “Almacén. El lugar de los invisibles _ Premi de la Cambra de Comerç de Barcelona delegació d’Osona a Autònoms i Pimes 2019 _ Finalista als Premios MAX de Artes Escénicas 2017, categoria de millor disseny d’espai escènic per l’escenografia de “Jane Eyre” _ Premi ACCA 2015 en la categoria d’exposicions d’art històric, per l’exposició “Xavier Gosé. Il·lustrador de la modernitat” _ Premi de l’Associació de Museòlegs de Catalunya 2014 en la modalitat de Projectes, exposicions, experiències i activitats, per l’exposició “El museu explora. Obres d’art a examen” _ Premi Internacional Ramon Roca Boncompte d’estudis de gestió cultural 2013 amb el treball de recèrca ‘Col·lecció permanentment en trànsit. Àlbum de viatge de Margot, l’obra picassiana’ _ Premi ACCA 2010 en la categoria d’exposicions d’art històric, per l’exposició “Imatges secretes. Picasso i l’estampa eròtica japonesa” _ Finalista Premis Butaca 2003 en Il·luminació amb “Liliom” _ Finalista Premis Butaca 2005 en Escenografia amb “Raccord”.