Qui som

Som un estudi especialitzat en disseny d'espais tant en l'àmbit de les exposicions temporals o la museografia com en l'escenografia. Compartim els projectes amb grups de professionals del disseny gràfic, la il·luminació, el vídeo, la creació de continguts i la gestió i producció.

La nostra forma de treballar ens permet adaptar-nos a projectes molt diversos, i participar en més o menys mesura, segons les necessitats de cada encàrrec.

Ens agrada sumar idees i esforços tant del client com dels col·laboradors per evolucionar els projectes, considerem el treball amb equip un factor essencial per enriquir el resultat.

Anna Alcubierre

Estudia disseny a EINA, es llicencia en escenografia a l’Institut del Teatre de Barcelona, realitza un postgrau de Direcció d’Art a l’Ecole Nationale Supérieure des Arts Décoratifs de París, un màster Oficial Interuniversitari en Gestió Cultural a la UOC, i actualment està elaborant el doctorat a la UdG. Forma part del personal docent investigador a EINA, Centre Universitari de Disseny i Art adscrit a la UAB on imparteix classes al Grau de Disseny i al Màster Oficial i de Recerca en Art i Disseny. Acumula 20 anys d’experiència en l’àmbit museogràfic i escenogràfic.

Jordi Portell

Arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC), realitza un Màster en Arquitectura a l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya. Amb 15 anys d’experiècia en el camp de l’arquitectura i el disseny, és especialista en disseny i fabricació digitals.

On treballem: Basílica de la Sagrada Família _ Centre de Cultura Contemporània de Barcelona _ Centro Dramático Nacional _ EINA Centre Universitari d’Art i Disseny _ Factoria Escénica Teatral _ Filmoteca de Catalunya _ Fundació La Pedrera _ Fundació Teatre Lliure _ Gran Teatre del Liceu _ Institució de les Lletres Catalanes _ Museo Nacional de Escultura de Valladolid _ Museu d’Art Jaume Morera _ Museu Episcopal de Vic _ Museu Marítim de Barcelona _ Museu Nacional d’Art de Catalunya _ Museu Picasso de Barcelona _ Obra Social “la Caixa” _ Palau Robert de Barcelona _ Sala Beckett _ Teatre Nacional de Catalunya.

Mèrits: Premi ACCA 2010 (Associació Catalana de Crítics d’Art) en la categoria  d’exposicions d’art històric, per l’exposició “Imatges secretes. Picasso i l’estampa eròtica japonesa” _ Premi Internacional Ramon Roca Boncompte d’estudis de gestió cultural 2013 amb el treball de recèrca ‘Col·lecció permanentment en trànsit. Àlbum de viatge de Margot, l’obra picassiana’ _ Premi de l’Associació de Museòlegs de Catalunya 2014 en la modalitat de Projectes, exposicions, experiències i activitats, per l’exposició ‘El museu explora. Obres d’art a examen’ _ Premi ACCA 2015 en la categoria  d’exposicions d’art històric, per l’exposició “Xavier Gosé. Il·lustrador de la modernitat”_ Finalista als Premios MAX de Artes Escénicas 2017, categoria de millor disseny d’espai escènic per l’escenografia de “Jane Eyre”.